De Paste, innoieste-ti garderoba. In siguranta #nudoaracasa

In luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sarbatoare. In perioada 10 – 30 Aprilie, se desfasoara campania „De Paste, innoieste-ti garderoba. In siguranta #nudoaracasa”.

3500 de vouchere in valoare de 50 RON

Campania „De Paste, innoieste-ti garderoba. In siguranta #nudoaracasa” desfasurata in centrul comercial ParkLake, aduce cadou iubitorilor de shopping unul din cele 3500 de vouchere in valoare de 50 RON, pentru cumparaturi de minim 150 RON. In plus, pot castiga unul din premiile oferite prin tragere la sorti: trei biciclete, trei trotinete electrice, trei hoverboard.

Pentru a intra in posesia voucherelor, dar si pentru inscrierea la tombola, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial.

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul acesteia pot fi gasite pe www.parklake.ro.

La PakLake esti incurajat sa descoperi care este cea mai placuta modalitate de recreere in natura pentru tine, avand sansa sa explorezi beneficiile miscarii in aer liber. Vino in ParkLake si bucura-te de activitati dedicate intregii familii. Incepe prin a-ti alege outfit-ul potrivit pentru  Paste si intra in cursa pentru marile premii oferite de ParkLake: trei biciclete, trei trotinete electrice si trei hoverboard-uri  –  tot ce ai nevoie ca tu sa reiei experientele outdoor indragite.

Pentru pasionatii de shopping, dornici sa gaseasca cadourile perfecte de Paste pentru cei dragi, ParkLake ofera o experienta la cele mai inalte standarde, intr-un cadru sigur, unde se respecta toate masurile de protectie. In plus, timpul petrecut in ParkLake iti ofera ocazia sa explorezi si momente relaxante in aer liber.

Fa o plimbare in parc sau incearca jocul distractiv de padel pe terenurile exterioare disponibile si nu uita sa te incarci cu energie in momentul tau de respiro pe terasa exterioara a centrului comercial, savurand mancarea preferata si privelistea Parcului IOR (cunoscut si ca Parcul Alexandru Ioan Cuza Titan sau Parcul Titan).

Comentarii