FASHION HOUSE Pallady își va deschide porțile pe 25 Martie

FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunță că pregătirile pentru deschiderea FASHION HOUSE Pallady au intrat în linie dreaptă, prima fază a proiectului fiind deja închiriată în proporție de peste 70%.

Branduri la FASHION HOUSE Pallady

Celebrul brand de îmbrăcăminte, Puma, alături de alte nume renumite, precum Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo Assn, lucrează în prezent la amenajarea magazinelor din noul Outlet Center.

Situat la ieșirea pe autostrada A2, FASHION HOUSE Pallady își va deschide porțile pe 25 martie și va găzdui zeci de branduri de top, oferind cumpărătorilor reduceri zilnice de până la 70%, pe parcursul întregului an. Vizitatorii vor avea la dispoziție o ofertă bogată ce cuprinde îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, bijuterii, dar și decorațiuni pentru casă.

Interesul pe care multe branduri renumite l-au manifestat față de noul nostru Outlet este foarte încurajator. Retailerii văd în mod clar avantajele unei strategii ce include outletul în businessul lor, dar și atractivitatea acestei oferte de a-și spori rezultatele. Mai mult decât atât, reafirmă și încrederea lor în echipa noastră, în ceea ce facem și ceea ce putem livra pentru branduri. Am dezvoltat parteneriate puternice cu chiriașii noștri și le oferim, constant, servicii de calitate, ajutându-i să își optimizeze businessurile”, a declarat Cornelia Nicolae, Director de Operațiuni Retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

Investiția totală în proiect 25 de milioane de euro

Dezvoltat în urma unei investiții totale de peste 25 de milioane de euro, FASHION HOUSE Pallady va deveni o destinație de smart shopping pe harta comercială a Bucureștiului. Proiectul de peste 12.000 mp va fi dezvoltat în două etape și va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante, dar și aproximativ 300 de locuri de parcare, pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit.

FASHION HOUSE Pallady este al șaptelea outlet dezvoltat de FASHION HOUSE Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a orașului, în zona Militari, și funcționează din decembrie 2008.

FASHION HOUSE Pallady aduce un design nou pe piața centrelor comerciale din România, cu galerii aflate în aer liber. Toate magazinele vor avea intrări separate, iar fațadele vor fi atent concepute pentru a oferi atmosfera Bucureștiului de altădată. Inspirat din arhitectura clasică românească a Vechiului București, noul outlet promite să ofere clienților săi o experiență unică de cumpărături, într-un peisaj Belle Epoque.

Outlet-ul va face parte dintr-un parc de retail și de agrement de mari dimensiuni. Dezvoltat de Liebrecht & wooD Group , proiectul își propune să devină una dintre principalele destinații de cumpărături și petrecere a timpului liber din România.

 

Comentarii