Frumusete

Sfaturi despre frumusețea naturală ce strălucește atât pe interior, cât și la exterior

Brand-ul suedez de beauty-tech FOREO oferă sfaturi despre frumusețea naturală ce strălucește atât pe interior, cât și la exterior, pentru a avea grijă de pielea noastră și de sănătatea interioară.

De Dragobete, surprinde-ți partenera cu produse din Gama Pure Volume de la Maria Nila

De Dragobete, alege să îți arăți iubirea oferindu-i partenerei tale un set de produse ce îi va da șansa să se răsfețe cu o îngrijire profesională la ea acasă, iar ea se va simți ca o adevărată protagonistă.

Cum să obții o piele strălucitoare ca a lui Paris Hilton și Gemma Chan

FOREO, marca suedeză de beauty-tech oferă tratamente profesionale la domiciliu și oferă modalități de tratare corectă a pielii pentru a avea o piele strălucitoare ce nu necesită filtre pentru fotografiere. 

O zi de spa la tine acasa

Spa-ul este un loc de deconectare și răsfăț, dar știai că îți poți crea propriul spa în confortul locuinței tale? Iată câteva sugestii pentru a-ți crea o experiență spa acasă, fără măcar să pleci undeva..

Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului in sezonul rece

Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului nu este o sarcină ușoară, dar Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice, vine în ajutor cu o listă de produse must-have, atent selectate, care vor avea mare grijă de ten.

Tratamentului revoluționar Profhilo pentru rejuvenare cutanată rapidă

Tratamentul Profhilo este un produs ce are la bază o tehnologie de complecși hibrizi stabili, formați din acid hialuronic cu masă moleculară mică și, respectiv, masă moleculară mare, care permit o rejuvenare cutanată rapidă.

Cosmetice BIO pe baza de ulei de măsline extravirgin

Gama Olivos cuprinde cosmetice bio care au la baza amestecul unic de ulei de măsline extravirgin și parfum natural, ceea ce face că acest brand să fie unic pe piață. 

Cosmetice cu extract de bujor, mușețel și ulei de măsline

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a lansat la începutul lunii aprilie șase produse noi în gama essential: cosmetice cu extract de bujor, mușețel și ulei de măsline.

Integrați Collagen Skin Booster în rutina zilnică de îngrijire a pielii

Collagen Skin Booster este disponibil în România din data de 15 aprilie prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Ritualul de frumusețe în noul an

Bucuria cu care întâmpinăm noul an de fiecare dată este bine să se regăsească și în grija față de noi. Avem ocazia să ne reinventăm ritualul de frumusețe, să accesăm metode inovatoare de îngrijire, să urmăm toți pașii necesari pentru a avea nu doar o piele frumoasă dar și o stare pe măsură.