Galeriile Noblesse si Hamid Nicola Katrib reinterpreteaza Bradul de Craciun

Galeriile Noblesse si Hamid Nicola Katrib reinterpreteaza Bradul de Craciun icon
0 votes

Cu ocazia Festivalului Brazilor de Craciun organizat de Salvati Copiii, Galeriile Noblesse a realizat impreuna cu arhitectul Hamid Nicola Katrib o piesa de mobilier atipica: Bradul Fermecat de Turta Dulce. Este, de fapt, o masuta multifunctionala cu veioza integrata, al carui abajur este in forma de brad.

5 decembrie nu este doar Ajunul de Mos Nicolae, ci si un prilej de a reuni oamenii buni si de a demonstra solidaritatea fata de copiii defavorizati. Galeriile Noblesse, lider in amenajarile interioare si sustinator al designului romanesc, impreuna cu arhitectul Hamid Nicola Katrib se alatura celei de-a XIII-a editii a evenimentului de strangere de fonduri organizat de Salvati Copiii.

Cu aceasta ocazie, motivati de inspiratie, pasiune si emotie, ei au creat o piesa de mobilier unica, ale carei forme si culori transmit bucuria si veselia Sarbatorilor de Iarna.

Realizat din lemn de stejar sculptat si pictat manual in cromatica gingasa a globurilor de Craciun, cu blat din lemn Zebrano, originar din Africa, si o veioza integrata, Bradul Fermecat de Turta Dulce este cu adevarat original.

Multifunctionalitatea masutei create special pentru acest eveniment consta in valoarea sa practica, la care se adauga cea decorativ-estetica, deoarece corpul de iluminat integrat are forma unui veritabil bradut, evidentiat prin finele insertii de fire de matase.

„Speram ca piesa de mobilier propusa de noi sa se bucure de succes si sa fie licitata in seara galei din 5 decembrie, deoarece reprezinta un proiect in care ne-am implicat cu iubire si cu dorinta de a facilita copiilor accesul la educatie”, a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Galeriile Noblesse si Hamid Nicola Katrib reinterpreteaza Bradul de Craciun 2„Asa cum sustinem designerii si arhitectii romani, vrem sa sprijinim sistemul educational din Romania prin actiunile noastre, oferind copiilor mai putin norocosi cel mai pretios dar: invatatura.

Colaborarea dintre Galeriile Noblesse si arhitectul Hamid Nicola Katrib este una fireasca, motivata de pasiunea pentru designul interior care ne leaga si de misiunea comuna de a raspandi mesajul Festivalului Brazilor de Craciun.

In plus, Hamid este marele castigator al competitiei Insign Awards 2012. organizata anual de Galeriile Noblesse, ceea ce ne-a facut sa ne extindem si mai mult colaborarea”.

La randul sau, Hamid Nicola Katrib a declarat: „In fiecare proiect al meu imi place sa inserez cateva piese de mobilier create de mine, originale, care rezoneaza cu spatiul unde sunt amplasate.

Tocmai de aceea, m-am gandit ca odata cu cea de-a doua participare la acest eveniment de suflet sa realizez cu sprijinul Galeriile Noblesse ceva special si relevant. Este un obiect util, functional si in acelasi timp decorativ, compus din masa cu o veioza integrata, iar culorile si forma ne duc cu gandul la o camera de copil, la frumusetea sarbatorilor de iarna vazute prin ochii acestuia”.

Cele mai simple lucruri sunt si cele mai frumoase, insa de multe ori uitam sa le acordam importanta cuvenita tocmai pentru ca unora dintre noi, viata ni le-a oferit in dar. De aceea, Galeriile Noblesse si designerul Hamid Nicola Katrib aduc alaturi de frumusetea Sarbatorilor si un cadou nepretuit, de care toti copiii ar trebui sa se bucure: educatia.

Va invitam sa va lasati incantati de spiritul Sarbatorilor si de unicitatea brazilor de Craciun creati special pentru acest eveniment, contribuind astfel la cladirea unui viitor mai bun si mai luminos pentru cei mici.

Comentarii