Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza!

Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza_1
1 vote

 

In perioada 1-16 octombrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza da startul colectiilor de toamna-iarna cu o experienta inedita. Pentru prima oara intr-un centru comercial din Romania, tu esti creatorul tinutelor tale preferate, tinute pe care le poti proba live, digital, direct pe ecran!

 

 

Incepand cu 1 octombrie, toti clientii centrului comercial se vor bucura de o atmosfera de senzatie, in care fiecare doritor poate deveni, pentru cateva momente, un star. Mai mult, va fi si premiat pentru curajul si inventivitatea sa. Castiga unul din cele 500 de premii surpriza, da share pe Facebook si intra in cursa pentru cele 5 tinute complete, oferite de Sun Plaza!

Daca iti place sa fii la curent cu ultimele tendinte nu trebuie sa ratezi aceasta experienta. Alaturi de fashion editorul eva.ro, cu participarea a 25 de magazine din  centrul comercial, ti-am pregatit peste 70 de tinute intr-un singur loc – cabina de proba virtuala te asteapta la parter, in Sun Plaza, de luni pana vineri in intervalul 17:00-21:00, sambata si duminica in intervalul 12:00-18:00.

Poti sa creezi orice combinatii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, dupa propria fantezie si adaptate stilului tau personal!

Intra in cabina de proba virtuala si Sun Plaza te premiaza_2

Cabina de proba virtuala este accesibila tuturor clientilor Sun Plaza care in perioada 1-16 octombrie 2015 prezinta la Info Desk-ul cabinei un bon de cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei de la orice  magazin din centrul comercial sau a unui bon in valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin.

Pe data de 17 octombrie experientele inedite continua! Imbinand stilul si adrenalina, Sun Plaza ti-a pregatit o altfel de prezentare de moda. Colectiile de toamna-iarna vor prinde viata pe o pista a distractiei, special amenajata in centrul comercial. Skateboarderi, rollerbladeri si bikeri vor defila intr-un show profesionist de senzatie. Detalii despre desfasurare si program vor urma in curand.

Comentarii