Kuma -concepte minimaliste, sofisticate ca si nuante si texturi

Concepte minimaliste KUMA inseamna o imagine contemporana, eleganta, design simplu si elegant.

KUMA reprezinta un stil distinctiv, personalizabil

Putem spune cu adevarat ca sloganul KUMA  „Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA ” se bazeaza pe principiile fundamentale ale companiei: angajamentul de a crea calitate si convingerea ca designul, inseamna capacitatea de a intelege nevoile clientului, pentru a rezolva un proiect cu integritate si claritate. Iar acest lucru va fi intotdeauna apreciat.

KUMA reprezinta un stil distinctiv, personalizabil, care ofera functionalitate si confort.  Conceptele pentru baie si bucatarie KUMA sunt printre primele optiuni in amenajarea rezidentiala si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri .

Concepte minimaliste contemporane

KUMA propune noi elemente si scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Un astfel de element, pe care KUMA l-a introdus cu ani in urma pe piata din Romania si pe care il reinventeaza constant, este cada independenta.

Identitatea vizuala a cazilor independente KUMA este puternica si capabila sa creeze un efect vizual de continuitate si o legatura fluida cu celelalte elemente de design KUMA  din baie precum lavoarul turnat continuu cu blatul.

Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii totale. Acestea au o incarcatura emotionala data de caracteristicile materialelor si de designul deosebit.

Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata sa te duca in lumea “hygee” a scandinavilor.

 

Comentarii