Moda

Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie

Ce cadouri de 8 Martie să cumperi pentru o prietenă? Ce cadou să alegi pentru soția sau partenera ta? De ce se va bucura fiica sau mama ta? Am găsit răspunsurile la aceste întrebări în bogata ofertă MODIVO.

Levi’s® îți prezintă treningurile pentru Primăvară/Vară 2022

Confortul și ținuta atletică au revenit în forță, iar la intersecția dintre acestea se află treningurile pentru Primăvară/Vară 2022. Pentru Levi’s, asta înseamnă treningurile Red Tab pentru bărbați și femei.

MODIVO prezintă campania „Celebrate Yourself” și ne încurajează să ne iubim unicitatea

Multibrandul MODIVO redefinește noțiunea de canon de frumusețe, astfel că în ședința foto energică, modelele se exprimă prin celebrarea stilului lor unic.

Summer Fashion Gala 2021 la Veranda Mall

Summer Fashion Gala 2021 este cea de-a şașea ediție a celui mai atipic eveniment de modă din Bucureşti, ce face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala.

Discounturi de până la 70% la cel mai nou outlet din București

Inaugurarea unui nou outlet din Bucuresti- FASHION HOUSE Pallady – care vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu reduceri zilnice de până la 70%. 

Rimmel London se aliniază cu frumusețea naturală și valorile sociale puternice

Apelul Rimmel London pentru o mai mare autenticitate în industria frumuseții se aliniază cu frumusețea naturală și valorile sociale puternice pe care Adwoa ABOAH le promovează.

Tommy Hilfiger a lansat colectia Primavara 2021 TOMMY ICONS

Tommy Hilfiger a lansat colectia Primavara 2021 TOMMY ICONS Womenswear. Colectia este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER.

Colecţia „Imaginary Garden” propune tonuri și printuri feminine

Colecţia „Imaginary Garden” by Noria Anis se adresează în primul rând femeilor care doresc să își arate feminitatea și știu că starea lor de spirit este direct legată de imagine.

De Paste, innoieste-ti garderoba. In siguranta #nudoaracasa

In luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sarbatoare. In perioada 10 – 30 Aprilie, se desfasoara campania „De Paste, innoieste-ti garderoba. In siguranta #nudoaracasa”.

Primul OUTLET TOMMY HILFIGER  din Romania

Magazinul situat in Fashion House Outlet Militari este primul OUTLET TOMMY HILFIGER  din tara si cel mai recent din reteaua deja existenta formata din 15 magazine cu pret complet din Romania.