Peste 3 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei pe întregul glob

Herbalife Nutrition celebrează succesul inițiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete) – inițiativă ce își propune eradicarea foametei pe întregul glob și, până în acest moment, compania și Herbalife Nutrition Foundation au donat peste 3 milioane de dolari ca ajutor financiar și material.

Eradicarea foametei pe întregul glob

Conform Food and Agricultural Organization, una din trei persoane din lume suferă de o anumită formă de subnutriție. Nutrition for Zero Hunger vizează îmbunătățirea situației cât mai multor comunități posibil, prin nutriție sănătoasă și educație, finanțând organizații globale de top, inclusiv Feed the Children și The Hunger Project, printre altele.

Știm de ce este nevoie pentru a eradica foametea și avem capacitatea de a o face. Adevărata întrebare este dacă avem dorința de a o face. Lucrând împreună cu organizațiile noastre partenere dedicate, ne-am asumat angajamentul de a face ce ne stă în putere pentru a eradica foametea și de a ajunge la comunități din întreaga lume. Mai sunt încă multe de făcut și nu vom renunța până nu vom elimina complet foametea,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President for Corporate Affairs în cadrul Herbalife Nutrition.

Fiind aliniată la al doilea Obiectiv ONU pentru dezvoltare durabilă – Zero Foamete, prin care se dorește eradicarea foametei în toate formele acesteia până în 2030 și asigurarea accesului la alimentație și o nutriție mai bună în întreaga lume, iată care sunt realizările de până acum ale inițiativei Nutrition for Zero Hunger, împreună cu partenerii acesteia:

  • A oferit aproape 700.000 de mese nutritive copiilor și familiilor
  • A donat peste 800.000 de porții cu produse Herbalife Nutrition comunităților în dificultate
  • A sprijinit peste 87.000 de beneficiari cu suplimente alimentare esențiale și educație nutrițională pentru a reduce carențele nutritive și pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor.

Din 2005, compania s-a dedicat acțiunilor de ajutorare prin intermediul Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF sprijină 168 de parteneri Casa Herbalife Nutrition la nivelul comunității de pe întreg globul care ajută comunitățile vulnerabile social să aibă o nutriție adecvată și organizațiile axate pe promovarea accesului, educației și abilitării în zona nutriției corespunzătoare, a stării de bine generale și a ajutorului în caz de calamitate.

În 2020, Fundația a donat 4,47 de milioane de dolari pentru 168 din programele sale Casa Herbalife Nutrition pentru a ajuta la îmbunătățirea comunităților locale.

Pentru a afla mai multe despre Herbalife Nutrition, vizitați IAmHerbalifeNutrition.com.

Comentarii