Primul restaurant „La Masă” în incinta centrului comercial Bucur Obor

Auchan Retail România a inaugurat astăzi, 13 mai, primul restaurant La Masă din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor, una dintre destinațiile emblematice ale Capitalei.

Restaurant La Masă Obor

Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă variată de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină, la cel mai bun raport calitate-preț.

Situat în incinta centrului comercial Bucur Obor, restaurantul La Masă Obor dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp.

Spațiul propune o abordare multi-format care îmbină conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea.

La Masă Obor reprezintă cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

Preparate tradiționale și pizza coaptă pe vatră

În cadrul restaurantului, clienții vor putea opta pentru numeroase preparate tradiționale, 10 sortimente de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului, sandvișuri, deserturi, precum și un coffee corner cu sortimente variate de cafea Costa Coffee.

Toate preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, de către bucătari specializați, respectând întocmai rețetele create de chefii Auchan și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel.

Comentarii