Reguli de bază pentru o alimentație corectă și un stil de viață sănătos

0 votes

Smithfield România a creat un clip video interactiv care să prezinte regulile de bază pentru o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, precum și detalii despre tipul și rolul vitaminelor.

Ziua Internațională a Alimentației

De 8 ani consecutivi, Smithfield România păstrează tradiția de a marca anual Ziua Internațională a Alimentației.

Adunarea Generală ONU a decis, în 1980, marcarea Zilei Mondiale a Alimentației, considerând că „alimentația este o nevoie fundamentală a omului și o condiție necesară supraviețuirii și prosperității ființei umane”. Astfel, în fiecare an, în 16 octombrie, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației. Această zi este sărbătorită în prezent în peste 150 de țări.

O alimentație corectă

Situația generată de pandemia cu care se confruntă întreaga lume ne-a determinat să alegem o nouă modalitate prin care să continuăm implementarea programului. În acest an, am pregătit un clip video interactiv care să prezinte regulile de bază pentru o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, precum și detalii despre tipul și rolul vitaminelor.‟ au declarat reprezentanții Smithfield România.

Beneficiarii acestui clip video au fost elevii din claselele I-VIII din peste 60 de comunități din județele Timiș și Arad.

Smithfield România își propune, dincolo de obiectivele legate strict de business, să investească și să se implice în dezvoltarea comunităților locale în care își desfășoară activitatea. Derularea acestei campanii încurajează un stil de viață sănătos, un concept pe care îl dorim prioritar în educația școlară, încă din primii ani de școală.

Pentru detalii suplimentare: https://www.smithfield.ro/ro/sustenabilitate/activitate-comunitara

 

Comentarii