Reînvie părul cu tehnologia de curățare micelară și proteine botanice

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia noastră bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului cu proteine botanice.

Gamă lichidă de la Maria Nila

Este prima gamă lichidă de la Maria Nila care are o formulă complet naturală și organică, certificată de ECOCERT. Noua gamă vine, de asemenea într-un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat și la fel ca în cazul tuturor produselor Maria Nila, totul este 100% vegan.

Datorită Eco Therapy Revive, Maria Nila vine în sprijinul tuturor pentru a face un pas către o lume mai prietenoasă.

Revigorează natura – ECO THERAPY REVIVE este prima gamă Maria Nila certificată de Ecocert. Certificarea garantează că produsele au o formulă naturală și organică, care a fost produsă într-un mod sustenabil, în conformitate cu biodiversitatea și utilizarea resurselor.

Revigorează oceanul – Echilibrarea climatică este o prioritate pentru MARIA NILA. Cu ECO THERAPY REVIVE, toate sticlele sunt fabricate din plastic reciclat 100% din deșeurile oceanice. Ideea este că îngrijirea bună a părului nu trebuie produsă în detrimentul mediului.

Proteine botanice

Cele trei produse funcționează ca un regim de îngrijire în 3 etape pentru ca părul să recapete vitalitate, mai întâi curățând-l cu TEHNICA MICELARĂ, apoi hidratând-l cu ALOE VERA și, în sfârșit, revigorându-l cu PROTEINE BOTANICE.

Gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere. Toate produsele au proprietăți de protecție a culorii. Iată care sunt principalele ingrediente:

MOLECULE MICELARE – Șamponul din gama Eco Therapy Revive este formulat cu molecule micelare care pot încapsula eficient uleiul, grăsimile și produsele de styling reziduale în moleculă. Capsulele ce au acumulat murdăria pot fi clătite cu ușurința cu apă, datorită dublei solubilități a micelelor.

PROTEINE BOTANICE – O compoziție de proteine hidrolizate din kale, proteine din morcov,  și proteine din lămâie care împreună vor spori hidratarea prin reținerea apei în structura firului de păr. Această compoziție unică va oferi părului uscat și deteriorat, un aspect hidratat și neted.

EXTRAC DIN SEMINȚE DE IN – Când părul vopsit este expus la lumina soarelui, acesta începe să-și piardă culoarea din cauza radicalilor liberi. Extractul de in încapsulează radicalii liberi fiind un ingredient ideal pentru a menține culoarea proaspătă și vibrantă.

Gama Maria Nila Eco Therapy Revive este disponibilă în exclusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro.

Comentarii