S-a lansat noul Calendar Advent by Sabon

Un cadou ideal pentru ei dar și pentru noi. Sabon îți propune ca timp de 24 de zile să dăruiești 24 de motive de bucurie cu ajutorul noului Calendar Advent.

24 de zile de cadouri Sabon

Știm că întotdeauna ai o rutină fabuloasă de îngrijire a pielii și de aceea Sabon ți-a pregătit o selecție deosebită de 24 de mini produse, reunind toate aromele tale preferate precum Paciulie-Lavandă-Vanilie, Iasomie, Green Rose, Rose Tea și White Tea. Iar acum este atât de ușor să ai zilnic pielea radioasă și un tonus super fresh. (Re)Descoperă bucuria de a dărui, atât ție cât și celor dragi, mini comori adunate în noul Calendar Advent Sabon. J

Tu alegi în ce zi să te desfeți cu una dintre delicioasele măști pentru față, toate cu minunate beneficii asupra tenului, îndepărtând delicat celulele moarte și reînnoind pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă.

Poți decide că mini-exfoliantele de corp sunt exact ceea ce căutai pentru o zi răcoroasă, când doar simți nevoia să te regăsești într-o cadă aromată și să te bucuri de produsele Sabon dedicate îngrijirii corporale, cu aceeași formulă deja celebră, îmbogățită cu o sumedenie de ingrediente naturale.

Acum doar trebuie să te hotărăști ce produs alegi din Advent Calendar pentru ca timp de 24 de zile să te lași purtată în fermecătoare aventuri ale simțurilor.

Răsfățul suprem – tradiția Sabon

Pentru o piele incredibilă, fiecare zi contează, fiecare moment poate aduce un beneficiu trupului nostru. Calendarul Advent Sabon îți oferă inspirație pentru 24 de zile fascinante printr-o serie de mini produse, de la delicii pentru ten și păr, până la ispite irezistibile pentru baie și corp.

Experimentează atmosfera festivă și voluptoasă a perioadei excepționale ce se apropie cu iuțeală – sărbătorile de iarnă – și alege bucuria acelor momente speciale de răsfăț sau fă-le cadou celor dragi și astfel împreună să împărtășiți splendoarea produselor Sabon.

Comentarii