Soluții de combatere a monotoniei și stresului prin fitness în 2021

Stresul de a fi închiși în casă i-a determinat pe mulți oameni , ca după ridicarea acestei restricții, să meargă în natură pentru a face sport și a beneficia de o foarte necesară pauză mentală. Afla ce tendințe în fitness vor contura anul 2021. 

Fitness în 2021

În 2021, vom vedea cum multe dintre schimbările care au avut loc în 2020 în materie de fitness vor deveni un standard. Vom vedea mai mulți oameni făcând exerciții acasă și nu într-o sală aglomerată, punând accent pe starea mentală, precum și un număr din ce în ce mai mare de instrumente tehnologice care ne vor ajuta să ne actualizăm obiceiurile, fie acasă, la serviciu sau afară.

Tendințe în fitness care vor contura anul 2021 de Samantha Clayton, vicepreședinte pentru performanța sportivă și educație în fitness în cadrul Herbalife Nutrition:

Abonamente online

Popularitatea programelor de fitness la cerere și pe bază de abonament a atins niveluri record în 2020 și va continua să crească în 2021. Pe lângă accesul facil oriunde și oricând la astfel de programe, multe au dezvoltat și o bază de utilizatori dedicată care a dat naștere unor comunități virtuale menite să-și susțină și să-și inspire membrii.

Aceste comunități atrag utilizatorii cărora le lipsește interacțiunea fizică din sălile de fitness. Programele bazate pe abonamente online vor continua să se extindă în anul care urmează, oferind o varietate mai mare în ceea ce privește tipurile de sesiuni și conținut, punând la dispoziția pasionaților de fitness opțiuni mai personalizate adaptate nevoilor și obiectivelor lor specifice.

Exerciții fizice și echipamente

Cererea de echipamente de fitness pentru acasă nu a fost niciodată mai mare, anumite companii raportând creșteri uriașe în sectorul de vânzări, dar și întârzieri frecvente în livrarea comenzilor de echipamente sportive în ultimul an, și se estimează că această cerere va continua să crească în 2021.

Fiecare săptămână poate veni cu provocări noi, însă tu ești gata pentru orice când ai resursa potrivită de energie.

Mersul pe role

Mersul pe role este nu doar un exercițiu excelent pentru picioare și coapse, ci și foarte distractiv! Rolele au devenit articole atât de dorite la nivel global, încât producătorii s-au confruntat cu probleme în a îndeplini cererile copleșitoare, raportând stocuri limitate, stocuri epuizate și întârzieri mari în livrarea comenzilor.

Yoga și meditație

Efectele pandemiei le-au creat multor persoane probleme emoționale, de aceea din ce în ce mai mulți au apelat la yoga și meditație pentru a-și revitaliza atât corpul cât și mintea. Numeroase aplicații axate pe fitness, precum și platforma Herbalife Nutrition Fitness oferă sesiuni de meditație și yoga.

Mindfulness

Ne așteptăm ca în 2021 să se înregistreze o creștere a aplicațiilor și sesiunilor online pentru sănătate psihică și stare de bine, dar și în alte segmente.

Angajații corporațiilor și nu numai s-au bucurat de beneficiile oferite de programele de stare de bine la locul de muncă, însă în 2021, acestea se vor transforma din programe „ar fi bine” de implementat într-o componentă principală pentru a asigura starea de bine a echipei.

 

Comentarii