Terminal Of Fashion reunește cele mai importante branduri de lux

Binecunoscutul boutique multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului J.W. Marriott, în cea mai importantă galerie de branduri de lux din România – The Grand Avenue, devine oficial Terminal of Fashion.

Terminal of Fashion TOFF.ro

Terminal Of Fashion reunește cele mai importante branduri de lux Valentino, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project și altele, ale căror colecții sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați..

Livrarea și returul produselor sunt gratuite

Din respect pentru clienții Terminal Of Fashion livrarea și returul produselor sunt gratuite. În plus, clienții pot opta pentru serviciului RESERVE & TRY, având astfel posibilitatea de a proba produsele preferate direct în boutique înainte de achiziționare, dar și pentru ridicarea comenzii sau returul acesteia direct în magazinul aflat în galeria The Grand Avenue, din incinta J. W. Marriott.

Boutique multibrand de lux

Lansat în 2017 în The Grand Avenue București, sub numele HOT-A-PORTER, ca un boutique multibrand de lux cu o suprafață de 190 de metri pătrați, acesta unește o fină selecție de încălțăminte și accesorii de la cele mai importante case de modă și designeri de prestigiu din lume. La sfârșitul anului 2020 magazinul fizic a trecut printr-un proces de rebranding, devenind astfel Terminal Of Fashion – TOFF.RO.

Boutique-ul fizic TERMINAL OF FASHION funcționează de luni până vineri între orele 11:00 și 19:00, respectiv sâmbătă și duminică între 11:00 și 18:00, la adresa Calea 13 Septembrie nr. 90, București.

Comentarii