TOMMY ICONS pentru toamna 2020

În campania de Toamnă 2020 TOMMY ICONS se regăsesc personaje diverse care reflectă America modernă, toți pledând în modul lor unic pentru o mai mare incluziune în industrie.

”Moving Forward Together”

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției Toamna 2020 TOMMY ICONS și campania aferentă, care se concentrează în jurul temei ”Moving Forward Together” reprezentând incluziunea și diversitatea.

Punându-i sub lumina reflectoarelor pe cei care nu sunt reprezentați corespunzător în industria fashion, campaniile TOMMY HILFIGER continuă să aducă în atenția publicului declarații îndrăznețe despre cum ar trebui să arate moda, sărbătorind și portretizând cu mândrie modelele care provin din medii diferite, au diverse mărimi, vârste, etnii și care aleg să-și exprime personalitatea în moduri diferite.

Campania Toamna 2020 TOMMY ICONS este un nou pas în această călătorie, bazându-se pe istoria brand-ului în depășirea limitelor a ceea ce reprezintă industria modei.

Figuri iconice la nivel global TOMMY ICONS

Cei care s-au alăturat campaniei sunt următorii:

  • Halima Aden: Un model de culoare de succes, care poartă hijab, și care prin prisma funcției de Diversity Editor în cadrul Vogue Arabia, devine vocea puternică a celor care deseori nu se fac auziți.
  • Carolyn Murphy: Un puternic susținător al sustenabilității și un supermodel care sfidează stigmatizarea vârstei în industrie.
  • Dilone: Model, actriță și activistă, care prin look-ul ei androgin sfidează normele de gen.
  • Michaela DePrince: O orfană a războiului civil din Sierra Leone care a devenit o renumită balerină, cunoscută la nivel internațional.
  • Soo Joo Park: Un top model corean – american care susține extinderea reprezentării BIPOC în industriile beauty și fashion.
  • Jasmine Sanders: Un supermodel cu un background multicultural care încurajează dreptatea socială pe conturile ei de social media.
  • Precious Lee: Un model de culoare plus-size, actriță, scriitoare și activistă care pledează pentru diversitatea culturală dar și corporală în industria modei, TV și film.
  • Audrey Hilfiger: Artistă, antreprenor și activistă care susține comunitatea LGBTQI+, donând 25% din profiturile de la Centrul Ali Forney pentru susținerea, protecția și dezvoltarea acesteia.

 

Colecția va fi disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, la nivel global, din noiembrie 2020.

Comentarii